Mindenki más nehézségekkel szembesül,
amikor gyakornoki helyet keres.

Szerintünk a különböző problémákra úgy lehet megoldást találni, ha azokat kérdezzük, akik hasonló cipőben jártak. Nemcsak gyakornokból lett pályakezdőkkel beszélgettünk, hanem olyanokkal is, akik már régóta építik karrierjüket a cégnél, ahová egykor hallgatóként csatlakoztak.

Olvass bele az interjúkba, vagy görgess tovább a nyitott pozíciókért!

Mit mondanak a munkatársak? Katt az interjúkra!

Blog

„Az a célom, hogy magasabb szinten tudjak létrehozni dolgokat” – Interjú a Green Fox Academy végzett hallgatójával

Az informatika sokaknak (köztük nekem is) olyan, mint egy idegen dimenzió, saját kultúrával, nyelvvel, ahová csak a kiváltságosok nyerhetnek bebocsájtást. 🙂 Ezt megcáfolandó, a következő interjúban megmutatjuk egy szeletét az IT világnak és a képzési lehetőségeknek, hátha kedvet kapsz ahhoz, hogy jobban megismerd. Kováts Kornél a Green Fox Academy 4,5 hónapos Junior programozó képzését végezte el, és mesélt nekünk a bootcamp során szerzett tapasztalatairól, elhelyezkedési lehetőségekről, valamint a Green Fox oktatási módszerébe is bepillanthattunk. Ha kacsintgatsz az IT világa felé, esetleg már nyakig benne vagy, erősen ajánlott a cikk!

Blog

„Büszkék vagyunk arra, hogy gyárunkból a mai napig nem kerül semmi hulladéklerakókba” – Interjú a P&G első ’Zero waste’ gyárával Csömörön

Érdekel, milyen lehet olyan világszínvonalú márkákon dolgozni, mint az Always®, Naturella®, Discreet® vagy a Tampax®? A P&G csömöri gyárába jellemzően termelési, gyártási területre keresnek tehetséges mérnök hallgatókat folyamatmérnök gyakornoki és logisztikai gyakornoki pozíciókba. Cseh Noémit, a P&G csömöri gyárának Talent Acquisition Specialistjét faggattuk a női termékek piacának sajátosságairól és a gyakornoki lehetőségekről.

Blog

Fejlődés, felelősség, flexibilitás – a Bosch egy gyakornok szemével

A Bosch cégnév hallatán legtöbben mérnöki lehetőségekre asszociálunk, ám a műszaki világon kívül is terem babér a gyakornokoknak. Ezt igazolja Kántor Bence is, aki már lassan két éve kommunikációs gyakornok a cégnél. Ez idő alatt rengeteg tanulságos (és néha vicces) sztorit gyűjtött, amit örömmel osztott meg velünk. Ha kacérkodsz a kommunikációs pályával, vagy csupán szeretnél betekintést nyerni a cég működésébe, olvass tovább! 🙂

Blog

Milyen az élet habos oldala gyakornokként? – interjú a Borsodival

Milyen egy gyakornok élete az ország egyik legnépszerűbb sörgyárában, Bőcsön, valamint a budapesti irodában? Hogy néz ki a betanulási időszak a virtuális térben? A söripar és a kiválasztás sajátosságai mellett online eseményükről is meséltek, mely során a szakmai titkok megismerése mellett a sörkóstolásra is volt lehetősége a résztvevőknek. Pillants be a Borsodi kulisszái mögé! 😉

TOPDESK
JOB4me, a Virtuális Állásbörze

Inkább saját kérdéseidet tennéd fel a cégeknek?

A március 10-11-ei JOB4me, Virtuális Állásbörzén chaten és videós formában is találkozhatsz a munkaadókkal, sőt, akár az elsőkörös állásinterjút is lebonyolíthatjátok. Mi, a szervezők is ott leszünk, keress minket a Frissdiplomás Standon, szúrd ki a ’kamu állásokat’, és kérd álláshoroszkópodat! ;)

Álláskeresési útikalauz gyakornokoknak. Katt a cikkekre!

Blog

Mire figyelj, ha diákként vállalsz munkát?

Szuper lehetőség a diákmunka, ha már a tanuló éveidben is saját keresetet szeretnél. Van azonban néhány dolog, amire figyelned kell, mielőtt diákmunkát vállalsz. Milyen adózási kötelezettségeid vannak? Milyen feltételeknek kell megfelelni? Milyen jogaid vannak? Mire figyelj a beosztásoddal kapcsolatban? És hogyan segít neked mindebben egy iskolaszövetkezet?

Blog

Mit írj az önéletrajzodba, ha nincs tapasztalatod?

Kötelező szakmai gyakorlatra szeretnél jelentkezni, vagy már megvan a diplomád, de úgy érzed, nincs mit beleírnod a cv-dbe? Most megválaszoljuk a kérdéseidet!

Kiemelt munkaadóink:

Bosch
P&G

Ezekre a gyakornoki munkákra már MA tudsz jelentkezni

Nem találtad meg, amit kerestél? Lépj be neked való gyakornoki csoportunkba,
hátha éppen ott bukkansz rá az igazira! :)

Gazdasági és pénzügyi gyakornoki állások
Mérnöki gyakornoki állások
IT gyakornoki állások
SSC Állások jó nyelvtudással / Jobs with good language skills