Miért van az, hogy valaki szeret egy adott cégnél dolgozni, más meg gyomorgörccsel éli túl a napokat?

Hogyan találhatod meg azt a munkát, amit szívesen csinálsz?

Léteznek egyáltalán szerethető munkahelyek?

Ha benned is megfogalmazódtak a fenti kérdések, akkor jó helyen jársz. Ebben a hónapban bemutatunk neked néhány céget, amelyekről mosolyogva mesélnek a kollégák, és akikhez talán te is örömmel csatlakoznál.

Olvass bele a velük készített interjúinkba vagy ugorj rögtön a nyitott pozíciókhoz!

Mit mondanak erről a cégek? Katt az interjúkra!

Onboarding home office alatt – A TOPdesk Product Owner-e mesél

A TOPdesk kollégáinak többsége tavasz óta home office-ban dolgozik, már az új belépők is ebben a formában kezdenek a cégnél. Hogyan zajlik az interjúztatás, betanulás folyamata otthonról? Miként tudsz beilleszkedni a csapatba új kollégaként? Hogyan telnek az első hetek HO-ban? Pölöskei Péter mesél erről, aki a nyár elejétől Product Owner-ként erősíti a TOPdesk csapatát.

„A Colánál dolgozni olyan, mint egy folyamatos önismereti tréning” – interjú

Rácz-Székely Évával, a Coca-Cola HBC Magyarország Szervezetfejlesztési vezetőjével beszélgettünk. Telefonon keresztül is átjött, hogy Évi imádja a munkáját, de ezen felül, azért is sokat tesz, hogy mások is így érezzenek a cégnél. 😉 Ha érdekel, milyen a Coca-Colánál dolgozni, és szeretnél egy kis motivációt meríteni a mindennapokhoz, olvass tovább!

„Nálunk olyan emberek dolgoznak, akik nyitottak, motiváltak és szeretnék jól érezni magukat” – Interjú a TBST-vel

A Tescót senkinek nem kell bemutatnunk, de budapesti szolgáltató központját annál inkább, hiszen a TBST (Tesco Business Services and Technology) egy fiatal szereplője a piacnak. Milyen az élet a bérszámfejtésen, helpdesken, beszerzésen és tech területen dolgozó kollégákkal? Pintér Karolin, a TBST kommunikációs koordinátora megosztja velünk, valamint arról is mesél, hogy ő mit szeret a cégben.

Mit mondanak erről a szakértők? Katt a cikkekre!

Hogyan kerülhető el a kiégés? Mit tegyél, ha már érintett vagy?

Bármennyire is szereted a munkádat, a hivatásodat vagy a kollégákat, előfordulhat olyan időszak, amikor lankad a lelkesedésed. A stressz, a jutalom hiánya vagy a hosszabb időszakon keresztüli egyenlőtlen feladatelosztás mind-mind olyan faktorok, amelyek hozzájárulhatnak a kiégéshez. Honnan ismerheted fel és előzheted meg a kiégést, és mit tegyél, ha már érintett vagy? A Recruby vendégcikkét olvashatod a témában.

Honnan tudom, hogy szeretni fogom a munkahelyem?

Csakúgy, mint az emberi kapcsolatok esetében, egy rossz kapcsolat stresszessé, elégetlenné, szomorúvá tehet, míg egy kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolat elégedetté, boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz. Mire figyelj a kiválasztás során, hogy megtaláld a munkahelyet, amit szeretni fogsz? Magyarosi Dóra, az Assessment Systems Senior Consultant-jének vendégcikke

Regisztrálj a frissdiplomas.hu-ra, hogy ne maradj le a legújabb karrierhírekről és a neked való nyitott pozíciókról!

Semcon

Kiemelt munkaadóink:

Bosch
Coca-Cola HBC Magyarország
GE
Tesco

A Bosch Magyarország videóban üzen neked

Semcon

Regisztrálj a frissdiplomas.hu-ra és iratkozz fel állásértesítőnkre,
így sosem maradsz le a legújabb nyitott pozíciókról!

Lépj be a Neked való Facebook csoportba!

Gazdasági és pénzügyi gyakornoki állások
Gazdasági és pénzügyi pályakezdő állások
Mérnöki gyakornoki állások
Mérnöki pályakezdő állások
IT gyakornoki állások
IT pályakezdő állások
SSC Állások jó nyelvtudással / Jobs with good language skills
Karrieresemények
JOB4me, a Virtuális Állásbörze

Ez is érdekelhet…

Beszélgess a cégekkel, találd meg a hozzád illő pozíciót, és fejleszd magad Virtuális Állásbörzénken, a JOB4me-n március 10-11-én!