Logo

Ha még nem tudod, milyen munka illene hozzád, akkor a legjobb helyen jársz.

Olyan cégeket kerestünk fel, akik támogatnak a hozzád illő karrierút megtalálásában, legyen szó gyakornoki programról, rotációról vagy nyári diákmunkáról.

Vágj bele a fentiek valamelyikébe, és tudd meg, miben vagy igazán jó! Nem mellékesen pedig pénzt is tudsz keresni a nyárra.

Előbb a munka, aztán a szórakozás?! A kettő együtt is működik. Olvasás közben hallgass bele a legjobb zenékbe!

Olvass bele a cégekkel készült interjúkba!

Mercedes interjú

„Itt gyakornokként megtapasztalhatsz olyan dolgokat, amiket egyébként csak a diploma megszerzése után tudnál” – Interjú a kecskeméti Mercedes-Benz csapatával

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz történelmet ír. Magyarországon hamarosan indul az első, tisztán elektromos autó sorozatgyártása a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban, melynek apropóján rengeteg területre várnak gyakornokokat. A velük készült interjúban részletesen mesélnek erről, valamint beszélgettünk a gyakornokok mindennapjairól, és arról is, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelni, ha valaki szeretne részese lenni ennek a sorsfordító időszaknak.

Coca-Cola interjú

„Bízom benne, hogy néhány év múlva olyan vezetővé válhatok, aki megalapozott döntéseket hoz” – Interjú a Coca-Cola HBC Magyarország Rise Management Trainee programjának egyik résztvevőjével

Az a jó a rotációs programokban, hogy rövid idő alatt megismerheted egy egész vállalat működését, és hosszú távon megalapozhatod a karriered. Ráadásul több területen is kipróbálhatod magad, mielőtt döntened kellene, melyiket válaszd. A Coca-Cola HBC Magyarország Rise Management Trainee Programja éppen erről szól. De hogyan épül fel a program? Miért éri meg jelentkezni, és hogy néznek ki egy Management Trainee mindennapjai?

Borsodi interjú

Milyen az élet habos oldala gyakornokként? – interjú a Borsodival

Milyen egy gyakornok élete az ország egyik legnépszerűbb sörgyárában, Bőcsön, valamint a budapesti irodában? Hogy néz ki a betanulási időszak a virtuális térben? A söripar és a kiválasztás sajátosságai mellett online eseményükről is meséltek, mely során a szakmai titkok megismerése mellett a sörkóstolásra is volt lehetősége a résztvevőknek. Pillants be a Borsodi kulisszái mögé!

Eudiákok cikk

Jövőálló diákmunkák – hogyan válasszon, aki hosszú távon gondolkodik?

Első munkahelyes tapasztalatszerzésre és az önéletrajz felturbózására egyaránt alkalmas a diákmunka – feltéve, hogy elég körültekintően választjuk ki. Egyebek közt erről beszélgettünk Pataki Zoltánnal, az euDiákok Iskolaszövetkezet elnökével, aki szerint a pandémiát követő munkaerőpiaci lazítások legnagyobb nyertesei pont a diákok lehetnek.

Blog
Decathlon

Vállalati tippek

Egyperces tanácsok, amik messzire visznek. Ne felejtsd el megfogadni őket!

Aon Aon logó

Karriertippek

Hankó Dániel - Actuarial analyst, Aon

Milyen tudás vagy képesség megszerzése lesz kifizetődő a jövőben?

A koronavírus járvány megmutatta, hogyan állhat feje tetejére az egész életünk egyik napról a másikra, beleértve a munkahelyeket is. A munkahelyi körülmények, de sok esetben maga az elvégzendő munkák és feladatok is megváltozott az elmúlt évben.

Szerintem a változásra, tanulásra való nyitottság már régóta az egyik legfontosabb képesség a 21. századi munkaerőpiacon, de az elmúlt időszak még inkább megerősítette ezt a folyamatot. Még jobban felértékelődik és kifizetődőbb lesz a rugalmasság, a képesség arra, hogy könnyen és gyorsan tudjunk alkalmazkodni új helyzetekhez, és abból a legtöbbet ki tudjuk hozni.

P&G

A Meló-Diák videóban üzen Neked

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Blog

Miért jó a diákmunka? – Ki korán kel, karriert lel!

Szeretnél úgy kilépni az egyetem falai közül, hogy nem csak a diplomádat, de akár néhány év szakmai tapasztalatot is fel tudsz mutatni?

Blog

Mit írj az önéletrajzodba, ha nincs tapasztalatod?

Kötelező szakmai gyakorlatra szeretnél jelentkezni, vagy már megvan a diplomád, de úgy érzed, nincs mit beleírnod a cv-dbe? Most megválaszoljuk a kérdéseidet!

Blog

Ezekkel a Netflixes sorozatokkal élmény lesz a nyelvtanulás

Ki mondta, hogy nyelvet tanulni csak nyelvkönyvekből lehet? Rendelkezésünkre áll számtalan jobbnál jobb sorozat a Netflixen, amiket nézve javulhat a kiejtésünk, bővülhet a szókincsünk és nem utolsósorban, még ki is kapcsolódhatunk közben.

Kiemelt munkaadóink:

Morgan Stanley
MVM
Procter & Gamble

Ezekre az állásokra már MA tudsz jelentkezni

Regisztrálj a frissdiplomas.hu-ra és iratkozz fel állásértesítőnkre,
így sosem maradsz le a legújabb nyitott pozíciókról!