Inspiráló nők

Mit találsz az oldalon?

1. Interjúk - Szakemberek útmutatása gyakornokoknak és pályakezdőknek.

2. Vállalati tippek - Egyperces tanácsok, amik messzire visznek. Ne felejtsd el megfogadni őket!

3. Cikkek - Az első lépés a tudatos karrierépítéshez.

4. Állások - Gyakornoki és pályakezdő lehetőségek egyetemistáknak és friss diplomásoknak.

Exxon

Interjúk

Szakemberek útmutatása gyakornokoknak és pályakezdőknek.

Blog

„Nem mindentudó embereket keresünk, hanem a potenciált nézzük, hogy tud-e, akar-e tanulni…” – interjú a Citi senior campus recruiterével

Biró Zsófiával, a Citi Senior Campus Recruiterével beszélgettünk arról, miért ajánlott már diákként munkatapasztalatot szerezni, milyen gyakornoki és pályakezdő lehetőségek érhetőek el a Citinél, és milyen tanácsokat érdemes megfogadni, ha pályázni szeretnél.

Blog

„A folyamatos megújulás a legvonzóbb, ezért szeretek a GE-nél dolgozni! – Interjú a GE Gas Power mérnökség vezetőjével

Interjúnkban Cseresznyés Mátét, a GE Gas Power stratégiai mérnökség csapatának egyik vezetőjét kérdeztük, aki 11 éve kezdte karrierjét gyakornokként a GE-nél. Máté mesél arról, hogy hogyan találta meg a GE-nél a számításait, miért érdemes náluk dolgozni, és néhány tanáccsal is ellátja a jövendőbeli gyakornokokat és pályakezdőket.

Blog

„A P&G-nél azért jó dolgozni, mert ez egy végtelen lehetőségeket nyújtó világ…” – Interjú a Procter & Gamble gyöngyösi gyáregység toborzási vezetőjével

Khaled Jadallah, a P&G gyöngyösi gyárának toborzási vezetője arról mesélt nekünk, milyen gyakornoki és pályakezdő lehetőségek vannak a vállalatnál, mit keresnek egy hozzájuk jelentkezőben és miért érdemes csatlakozni csapatukhoz.

Bosch

Cikkek

Az első lépés a tudatos karrierépítéshez.

Blog

Legyél te is #changemaker!

Érezted már azt, hogy szeretnéd ezt a világot jobbá tenni? Gondoltál már a saját jövődre vagy a családod jövőjére? Mi fog történni ha most nem cselekszünk és nem vállalunk felelősséget a tetteinkért?

Blog

Budapest mára globálisan is számottevő informatikai es pénzügyi központtá nőtte ki magát a Morgan Stanley számára

Noha a Morgan Stanley Magyarországon nem nyújt pénzügyi szolgáltatásokat, a globális bank budapesti központja számos olyan karrierlehetőséget kínál, ahol a világ tőkepiacainak sűrűjében dolgozhatnak pályakezdők és tapasztalt szakemberek egyaránt. A pénzügyi és kockázatkezelő részlegen ma már több száz közgazdász, matematikus és más szakember dolgozik szorosan együttműködve a New York-i, londoni kollégákkal és folyamatosan várják az új jelentkezőket is. A diákok és frissdiplomások számára elérhető pozíciók között a vállalat honlapján (https://www.morganstanley.com/campus) lehet válogatni.

Blog

Diatron – stabil munkahely, ahol a szakmai fejlődés adott

A Diatron hematológiai és klinikai kémiai véranalizátorok fejlesztője és gyártója. Világszerte, több, mint 100 országban értékesítik gépeinket, és a hozzájuk kapcsolódó reagenseket, ember- és állatgyógyászati célokra. A céget 1989-ben alapították Budapesten, napjainkban pedig már a világ 5 legjobb hematológiai gyártója között tartják számon. 2016-ban a Diatron a STRATEC SE németországi cégcsoport tagja lett, ami az élettudományi ipar technológiai és tudományos megoldásainak fejlesztésére és gyártására, valamint az in vitro diagnosztika műszereire és szoftveres megoldásaira szakosodott, világszerte vezető vállalat.

Blog

Így hozhatsz valóban jó döntéseket karrieredben

„Mi leszel, ha nagy leszel?” „Miből fogsz megélni?” Utoljára érettségi vagy diplomaosztó után hallottad ezeket a kérdéseket? Pedig a későbbiekben is érdemes néha elgondolkoznod azon, jó helyen vagy-e. Munkahelyet váltanál, de nem látsz más alternatívát? Esetleg pályakezdőként dilemma számodra, hol helyezkedj el? Ez a cikk segít átgondolni azokat a szempontokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jó döntést hozz a karrieredben, és megtaláld, mi az, ami igazán motivál!

Blog

Fordítsd előnyödre a home-office-t egyetemistaként!

Megőrjít az otthonülés? Mégsem annyira jó a home-office, mint ahogy vártad? Nincs gond: cikkünkből kiderül, hogyan tudod tartalommal megtölteni ezt az időszakot úgy, hogy a munkában is hatékony legyél, és közben fejlődj is!

Blog

Reális bérigény friss diplomásként – de hogyan?

A friss diplomás pályakezdők, fiatal munkavállalók gyakran megkapják azt a kritikát, hogy irreális a bérigényük, különösen a kezdőfizetést illetően. Információ hiányában azonban a reális bérigény kialakítása korántsem magától értetődő dolog. Ha te is szembesültél már ezzel a nehézséggel, és szeretnél felkészülni a témában, olvass tovább!

P&G

Vissza a suliba – indítsd vidáman a szemesztert!

Blog

Kezdd a szemesztert vidáman! Pár suliindító film, amitől a megjön a kedved a tanuláshoz

Egy újabb nyár repült el olyan gyorsan, mintha nem is lett volna! Fesztiválok, bulik, strandolás a haverokkal a nagy melegben, családi programok hétvégén, vagy egy kis nyári munka pénzgyűjtés gyanánt az új szemeszterre. Akárhogy is telt ez a 2-3 hónap, ilyenkor mindig nehéz visszaülni az iskolapadba és újra a ZH-kra készülni. A Neptunnal sem könnyű bánni, főleg az órarend beütemezésének kezdetén, úgyhogy jól készülj fel rá: stabil net, gyors laptop, előre betervezett órarend, lehetőleg A, B és C verzióban is. Ez a siker kulcsa!

Blog

Tippek a hatékonyabb tanuláshoz

Könnyebben megy a fejedbe az új anyag, ha ábrákkal is összefoglalják a legfontosabb adatokat? Segít megérteni a dolgokat, ha meg is hallgathatod az információkat vagy elég, ha a könyv ott van előtted?

Blog

Mire jó az egyetem? Networkingelj, mint a profik!

Lássuk, már egyetemistaként mit tehetsz a gyümölcsöző kapcsolati háló építéséért. Hidd el, később meghálálja magát!

… a projektmunkákban:

P&G Gyöngyös

Kiemelt munkaadónk:

BT
decathlon
bosch
pg