Jó vagy a szakmádban. De ezt meg is tudod mutatni?

Összegyűjtöttük, mi az, amit IT-sként (akár már gyakornokként) megtehetsz, hogy kitűnj a többi jelölt közül.

Hogyan mutasd be a kisebb fejlesztési projektjeidet? Milyen szakmai tesztek várhatók az interjún, és hogyan tudsz rájuk felkészülni? Erről is olvashatsz, vagy jelentkezhetsz konkrét állásokra.

Cikkek

Így szerezz fejlesztői tapasztalatot akár az egyetem alatt!

Így szerezz fejlesztői tapasztalatot akár az egyetem alatt! (+Tippek, hogy kitűnj a jelentkezők közül!)

„Hogyan szerezzek tapasztalatot tapasztalat nélkül?” Ismerős a dilemma? Az egyetemről frissen kikerült IT-sként könnyen szembesülhetsz azzal, hogy a legtöbb munkavállalót kereső cég tapasztalattal rendelkező fejlesztőket keres. Megmutatom, hogyan növeld az esélyeidet, és mire figyelj oda első munkahelyed keresésekor! Parti Adrienn (Recruitment Manager, Recruby) vendégcikkét olvashatod.

Így szerezz fejlesztői tapasztalatot akár az egyetem alatt!

„Érezni lehetett, hogy van szívverés a cégben” – Interjú a Semcon Department Manager-ével

Jó az angolod és érdekel a tech világ? Nemcsak azért éri meg Technical Writer-nek jelentkezni hozzájuk, mert elképesztően nyitott és befogadó csapat vár, hanem azért is, mert egy olyan szakmát sajátíthatsz el, amihez csak nagyon kevesen értenek Magyarországon. Mit jelent a technical writing, és mi kell egy ilyen karrierúthoz? Nézzük! 🙂

Így szerezz fejlesztői tapasztalatot akár az egyetem alatt!

„Arra is volt példa, hogy egy gyakornokunk önállóan vitt végig egy nemzetközi projektet” – Interjú a Knorr-Bremse Rail Systems kollégáival

Ha informatikai vagy villamosmérnöki szakon tanulsz/végeztél, és érdeklődsz a biztonságkritikus rendszerek iránt, akkor ezt a cikket jó szívvel ajánljuk! Készítettünk egy interjút a Knorr-Bremse Rail Systems budapesti csapatával, hogy beleláthassunk ebbe a szakmába, így most nemcsak azt tudhatod meg, hogy milyen az élet (és persze a munka) náluk, hanem az is kiderül, hogy milyen esélyekkel indulsz gyakornokként vagy pályakezdőként. Interjúalanyaink: Baross Krisztina, HR Business Partner, valamint Mester Antal, az elektronikai kutatás-fejlesztési osztály csoportvezetője.

Így szerezz fejlesztői tapasztalatot akár az egyetem alatt!

10 tipp személyes webfejlesztő portfóliód bemutatására

Az egész világon tapasztalható IT szakemberhiány eredményeképpen idehaza is gombamód szaporodnak a programozó képzések. A munkaerőpiacon egyre több frissen képzett szakember jelenik meg állást keresve. Ugyanakkor a vírushelyzet miatt juniorként most korántsem olyan egyszerű elhelyezkedni, mint 1-2 évvel korábban. Ahhoz, hogy ki tudj emelkedni a pályakezdők tömegéből az egyik legjobb módszer a személyes portfólió weboldal létrehozása. Cikkünkben ennek előnyeit és létrehozásának mikéntjét mutatjuk be.

Szívesen olvasnál még több hasonló tartalmat?

Találkozz virtuálisan IT-s munkákat kínáló cégekkel!

JOB4me, a Virtuális Állásbörze

2020. november 12-13-án jön

a JOB4me, a Virtuális Állásbörze!

Nincs sorban állás a standoknál, azonnal időpontot foglalhatsz a szimpatikus munkatársakhoz (szakmabeliekhez is!). Töltsd fel önéletrajzod virtuális profilodba, chatelj, videóinterjúzz a cégekkel, vagy nézz bele webinarjaikba – mindezt akár otthonról! A rendezvény ingyenes, csak regisztrálnod kell.

A Bosch Magyarország videóban üzen neked

Ez is érdekelhet…

Kéthetente újabb témákkal jelentkezünk, mely során top munkaadók és diákszervezetek bevonásával megkönnyítjük a munkakeresésed, segítünk az önfejlesztésben vagy úgy általában, az életedben.

Itt láthatod a korábbi témáinkat:

Gyakornok
Pályakezdő

Lépj be a Neked való Facebook csoportba!

IT gyakornoki állások
IT pályakezdő állások
Karrieresemények