P&G Technical Games

Tedd próbára magad a P&G online esettanulmányi versenyén! Ha elég elszánt vagy ahhoz, hogy megküzdj a legagyafúrtabb mérnöki kihívásokkal jelentkezz 2-4 fős csapatoddal vagy akár egyedül. Készen állsz a kihívásokra?

2021. április 22. (csütörtök) 13 órától
Online, a linket e-mailben küldjük

Jelentkezési határidő: 2021. április 18.

BENEVEZEK

Miről szól a Technical Games?

A technológia a szenvedélyed, és készen állsz bizonyítani is ezt? A P&G Technical Games esemény erejéig ötleteid és a P&G rendszerei összefognak, hogy forradalmasítsák és javítsák a P&G csömöri gyáregységének működését. Kerülj egy lépéssel közelebb csapatunkhoz! Az esettanulmány erejéig Te is a P&G egyik folyamatmérnöke lehetsz! Merülj el a P&G világában, hozd ki a benned rejlő lehetőségeket! Segíts nekünk kreatív, innovatív megoldási javaslataiddal növelni hatékonyságunkat és eredményeinket.

Elfogadod a kihívást?

Hogyan zajlik a verseny?

Technical Games

Regisztrálj és vegyél részt az eseményen csapatoddal vagy egyénileg

Technical Games

Találd meg a megoldást és dolgozd ki a csapatoddal

Technical Games

Prezentáljátok kreatív, innovatív megoldási javaslataitokat

Technical Games

Nyerjétek meg a versenyt, és látogassatok el hozzánk a gyárba

Elsősorban mérnök, műszaki területen tanuló, utolsó éves/diplomaszerzést megelőző 12 hónapon belül lévő BSc vagy MSc hallgatókat várunk.

Jelentkezz, ha érdekel, hogy vállalati környezetben hogyan tudod kamatoztatni a tudásodat, és kíváncsi vagy a P&G által nyújtott karrierlehetőségekre! A versenyen valós szakmai kihívással kell megbirkóznod, és szakértői visszajelzést kapsz a munkádra, melynek később is nagy hasznát veheted a karrierutad során.

Emellett részvételed remekül bizonyítja proaktivitásod és tudásvágyad, így az önéletrajzodba is nyugodtan beírhatod! Végül, de nem utolsósorban az értékes nyeremények és az esetleges gyakornoki vagy teljes munkaidős karrierlehetőség miatt is megéri részt venned!

Egyáltalán nem, várunk szeretettel! A versenyen próbára teheted tudásod egy valós életből vett szakmai kihívás által, melynek később is hasznát veheted a munkádban.

Az általad megadott e-mail címre küldjük el a versenyre vonatkozó információkat legkésőbb április közepéig.

Természetesen! Minden csapattagnak szükséges regisztrálni, így a jelentkezést követően is kereshetsz csapattársakat. Amennyiben egyedül jönnél, mi választunk neked csapatot.

Az első 3 helyezett csapat tagjai a járványhelyzetet követően ellátogathatnak a P&G csömöri gyárába, és testközelből megtekinthetik a világszerte jól ismert női higiéniai termékek gyártását, majd egy közös pizzázás keretében találkozhatnak a gyárigazgatóval és a csapattal.

Ezenkívül értékes ajándékcsomagokkal is készülünk az első 5 helyezett csapat részére.

Mit kell tudnod a P&G-ről?

Budapest határában, Csömörön található gyáregységünk világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel. Jelenleg közel 900 főt foglalkoztatunk és a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító egységének minősülünk. Világszerte jól ismert Always® és Naturella® betétet, Discreet® tisztasági betétet és Tampax® tampont gyártunk, melyeket a magyarországi piacon kívül közel 40 piacra szállítunk.

A világ P&G gyárai közül a csömöri volt az első, amely úgynevezett ‘Zero waste’ gyárként kezdett üzemelni. Büszkék vagyunk arra, hogy gyárunkból a mai napig nem kerül ki semmi hulladéklerakókba.

A P&G-nél a jövő vezetőit keressük és fejlesztjük. Dinamikus, rugalmas, gyorsan döntő, analitikus gondolkodású, jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel, valamint csapatvezetői ambíciókkal rendelkező jelentkezőket keresünk, akik fejlődni és tanulni szeretnének egy multinacionális vállalati környezetben.

Add le jelentkezésedet!

Nyerj értékes ajándékcsomagokat vagy a fődíjat, egy látogatást a P&G csömöri gyárába!