Már csak pár napod maradt a jelentkezésre, ne maradj le! Vegyél részt és vendégünk vagy a Zárórendezvényre November 25-én!

A jövőd a jövőnk?

Ismerd meg a világ legfenntarthatóbb vállalatának küldetését, működését, hétköznapjait! Pillants be a Schneider Electric kulisszái mögé és építs értékes szakmai kapcsolatokat.

Magyarósi Csaba szerkesztő és blogger is körbejárta a Világ Legfenntarthatóbb Vállalatának választott Schneider Electric magyarországi irodaházát és logisztikai központját, hogy megtudja, hogyan is nyertük el ezt a címet!
Nézzétek meg a videót és regisztráljatok a Plan(t) Your Future előadássorozatra, ahol további betekintést kaphattok egy olyan vállalat életébe, aki hozzátok hasonló munkavállalókat keres!

Plan(t) Your Future Zárórendezvény

A fenntarthatóság tematikájára építve mutatjuk be a Schneider Electric tevékenységét és innovatív szemléletmódját. Legyél gazdasági vagy műszaki beállítottságú, biztos, hogy megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő programot.

2021.11.25. csütörtök 17 órától - Larus Rendezvényközpont, XII.ker Budapest, Csörsz u. 18/b, (Gesztenyés kert)

Mire számíthatsz?

Plant Your future!
Számít a részvételed!

Minden résztvevő után elültetünk egy fát, hogy ezzel javítsuk földünk légkörét.

Energiakereskedelem? Épületautomatizálás?

Az egyetemi előadásokon a korunkat foglalkoztató és a jövőnket meghatározó kérdésekre kaphatsz választ.

Fenntartható
szórakozás!

Zöld Stand up, Networking,
Kerekasztal beszélgetések

Értékes
nyeremények!

Tesla élményvezetés, gyár -és irodalátogatás, karriertanácsadás

November 25-én a Zárórendezvényen* pedig mindent bedobunk!

*ingyenes, de feltétele az 1 egyetemi napon való részvétel

Neves szakmai előadók

Networking lehetőségek első kézből a Schneideres fiatalokkal és vezetőkkel

Vonzó nyeremények: program nálunk vagy egy gyárunkban

Mindenki, aki részt vesz 2000 Ft-tal támogatja az UNICEFET (maximum 250 fő)

Ezt a feladatot csak a legkiválóbb szakértők közös erőfeszítéseivel tudjuk elvégezni.
Titeket, a jövő szakembereit keressük most. Gyere el, ismerkedj meg velünk!

Corporate Knights 2021

2021-ben a Schneider Electricet választották a világ legfenntarthatóbb vállalatává. Nagyon büszkék vagyunk az elismerésre, mert hisszük, hogy az emberiség előtt csak egyetlen járható út áll: a minden tevékenységünket átható fenntarthatóság útja. Az energetika területén dolgozunk. Világelsők vagyunk az energiamenedzsment és az automatizáció digitális transzformációjának területén. Így hát nagyon nagy a felelősségünk, ugyanakkor szinte végtelenek a lehetőségeink, hogy megoldásainkkal élhetőbbé és fenntarthatóbbá tegyük a világot.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Legyél a gyakornokunk!

Csatlakozz a Schneider Electric „Go Schneider” gyakornoki programjához és indítsd be velünk a karriered! Légy részese egy dinamikus és együttműködő környezetnek, amely támogatja a szakmai tapasztalatszerzést, a fejlődést és a jóllétet.

Nem csak mérnök hallgatókat keresünk, gyakornoki palettánk szélesebb, mint gondolnád: műszaki, gazdasági, természettudományi és humán területekről is érkeznek hozzánk hallgatók.

Két módon tudsz jelentkezni:

Nézd át az aktuális nyitott lehetőségeinket iskolaszövetkezeti partnerünk honlapján az alábbi linkre kattintva! Ha szeretnéd, akár többre is jelentkezhetsz.

Még nem vagy biztos benne, hogy mi lesz a következő állomás karrierutadon, de szívesen dolgoznál a Schneider Electricnél? Küldd el önéletrajzod és jelezzük, ha Neked való lehetőségünk adódik!