Elakad a szavad, ha idegen nyelven kell megszólalnod?

Görgess lejjebb, és válaszd ki, hogyan fejlesztenéd a nyelvtudásod!

Álláskeresés

Nyelvtanulás az Up2You-val

Ingyenes próbaóra személyesen
vagy online
ÉRDEKEL
Üzleti etikett

Üzleti angol

Nyelvkönyvek és munkafüzetek
önálló tanulásra
ÉRDEKEL

Nyelvtanulás az Up2You-val

Up2You

Az Up2You rendhagyó egyéni nyelvoktatási módszere ingyenes próbaórán tesztelhető!

A kitűzött cél lehet nyelvvizsga, külföldi álláslehetőség, hazai karrierépítés, egy üzleti út vagy akár turizmus - személyre szabjuk a nyelvtanulási programot!

A személyes vagy online próbaóra keretében: bemutatjuk módszerünket és egy konzultáció során megbeszéljük az egyedi igényeket.

A csoportos tanfolyamok és a magántanár között az arany középút: az egyéni nyelvoktatás, rugalmas órarendben! Próbáld ki Te is! :)

ÉRDEKEL

Az Up2You-ról

Up2You

Az Up2You Nyelviskola rugalmas időbeosztásban, a tanulók egyéni céljait előtérbe helyezve, személyre szabottan segíti az idegennyelvek elsajátítását. Egyedi Nyelvi Edzéstervvel támogatjuk a folyamatos sikerélményt a nyelvtanulásban. Saját készítésű, a tankönyvet kiegészítő tananyagaink minden nyelvi készség fejlesztésére kiterjednek. Próbaóránkon kötetlen hangulatban mutatjuk be az Up2You módszerének előnyeit. Minden érdeklődőt szeretettel várunk - az online térben és belvárosi termeinkben egyaránt!

ÜZLETI ANGOL

Nyelvkönyvek és munkafüzetek önálló tanulásra

Üzleti angol

Az English for Everyone kurzus azoknak szól, akik önállóan szeretnének angolul tanulni. Az üzleti angol nyelvkönyvekkel és munkafüzetekkel elsajátíthatod azokat az alapvető angol kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket, amelyekkel különböző munkahelyi szituációkban találkozhatsz. Az 1. szint a Közös Európai Referenciakeret (KER) A2 alapszintjétől a B1 küszöbszintig terjedő tudásanyagot fedi le. A nyelvkönyv jól áttekinthető, vizuális formában ismerteti a tananyagot, a gyakorlást pedig számos feladat és ingyenes online hanganyag is segíti.

ÉRDEKEL

Fontos! Vásárláskor használd a „frissdiplomas30” kuponkódot és a sorozat köteteit a HVG Könyvek webshopjában 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg 2020. december 31-ig, a készlet erejéig.

Az English for Everyone-ról

EnglishforEveryone

Nyelvvizsgára készülsz? Az English for Everyone könyvsorozat további kötetei lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot.

frissdiplomas.hu
Frissdiplomás Blog