Valós állások, releváns jelentkezők,
hatékony egymásra találás

frissdiplomas.hu

Megkönnyítjük gyakornoki és pályakezdő toborzásodat!
Céges banner
-->
Hirdess online!

Álláshirdetések, karrieresemények meghirdetésében és employer branding céljaid elérésében is támogatunk.

Érdekel
Mutasd be!

Mutasd meg egy interjúban, blogcikkben vagy tematikus kampányainkban, hogy milyen a cégetek a kulisszák mögött!

Érdekel
Nyújts élményt!

Tervezd velünk egyetemi kitelepüléseid, gyárlátogatásaid, szakmai programjaid, és legyen élmény alapú kommunikációd!

Érdekel

Állásbörzézz!

Érj el egy sokkal nagyobb célközönséget és találd meg a valóban releváns jelentkezőket fizikai toborzási rendezvényeinken! Várunk kiállítóként a JOBVERSE Állásbörzére, ahol a személyes találkozás élményével és a hatékony toborzás eredményességével vehetsz részt munkáltatói márkádra szabott standoddal.

Érdekel

JOBVERSE

HR Ügynökség

Levesszük a válladról a toborzás kommunikációs feladatait! Számíthatsz ránk a tervezéstől kezdve a grafikai szolgáltatáson, szövegíráson, online toborzási kampányon át a (virtuális) rendezvényszervezésig. Kíváncsiak vagytok rá, hogyan látják a márkátokat az egyetemisták / friss diplomások? Szeretnétek megszólítani őket online vagy offline kampányban? Segítünk!

Érdekel

HR Ügynökség

5 érv, amiért érdemes velünk dolgoznod

Valós álláskeresők

Több mint 114.000 + fős adatbázissal dolgozunk, melyet dinamikusan bővítünk online kampányaink során, egyetemi kitelepüléseinken, valamint fizikai és virtuális állásbörzéink alkalmával is.

Szegmentált kampányok

Szegmentáltan kommunikálunk felhasználóinkkal, odafigyelve az általuk megadott álláskeresési preferenciáikra.

Eredményfókusz

Partnereinknek nem a legdrágább, hanem a számukra legeredményesebb szolgáltatáscsomagot állítjuk össze.

Gördülékeny megrendelés

Egyedi igényeidre egy munkanapon belül megoldást kínálunk.

Jelentős tapasztalat

14 év, több száz karrieresemény és több ezer álláshirdetés van a hátunk mögött.

Beszélgessünk, hogy közösen megtaláljuk
a legjobb megoldást számodra!

Add meg elérhetőségedet, és egy munkanapon belül felkeresünk! Vagy keresd közvetlenül
értékesítési vezetőnket, Mészáros Gábort a +36 20 353 1958-as telefonszámon!

Kapcsolat

[email protected]


Értékesítés:

Mészáros Gábor
[email protected]

Marketing:

Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
[email protected]

Ezt mondták rólunk, akik már dolgoztak velünk

"2016 elején az akkor induló IT utánpótlás programunk toborzása kapcsán dolgoztam a Frissdiplomas.hu képviseletében Grecskó Hajnival. E munkánkat siker koronázta: a rendelkezésre álló rövid időben sikerült egyrészt láthatóvá tenni a kezdeményezésünket különböző csatornákon, másrészt eljutni azokhoz a -megfelelő minőségű és mennyiségű- jelöltekhez, akik később munkavállalóink is lettek. Rugalmas hozzáállás, gyors reakcióidő, határidők maradéktalan betartása jellemezte munkájukat, és a végén egy összefoglaló kimutatást is kaptunk a coverage-ről."

Polyák Csaba, Raiffeisen Bank Zrt.
HR generalista/Toborzás

"A Frissdiplomás Kft-vel évek óta tartó közös munkánk alapját az ügynökség professzionális munkája és elhivatottsága adja. Kiemelt partnerünk a diploma közelében álló, és a frissen egyetemről kikerült hallgatók elérésében. Nem csak a célcsoport megszólításában és informálásában, de az adatok utókövetésében is hozzáértő segítséget nyújtanak.Kiemelkedően gyorsan reagálnak, bármilyen felmerülő kérdés esetén, agilisak és rugalmasak. Együtt hatékony, sikeres csapatot alkotunk, így hatalmas segítséget nyújtanak a leendő kollégák toborzásában."

Országos HR koordináció, Bosch csoport Magyarország

"A frissdiplomas.hu lehetőséget nyújt számunkra, hogy a pályakezdő álláslehetőségeinket egyszerűen és gyorsan megoszthassuk. Tapasztalatunk szerint kiemelkedően releváns és szakmailag erős pályázók érkeznek az állásportálon keresztül. Rendkívül dinamikus vállalatként különösen fontos számunkra, hogy minden esetben azonnali segítséget kapunk, a rendszeres riportok és statisztikák pedig jelentősen növelik közös projektjeink hatékonyságát és elősegítik a tervezést.”

EY

"A JOBVERSE Állásbörze hatékonysága meglepően jó volt, a standunkhoz látogató jelöltek nagy százaléka céltudatosan érkezett, már ez egy szűrőként tudott működni, ahogy az emberek beköszöntek hozzánk. A kiállítást szervezők által teljes támogatást kaptunk, kifejezetten kiszolgálva éreztem magam. Azt gondolom, hogy nem csak kiállítóként de akár munkakeresőként is igazán kellemes, felszabadult hangulatú eseményben vehettem részt."

Nagy Ágnes, NBG Masters KFt.

"Az őszi JOBVERSE Állásbörze egy rendkívül jól szervezett és szakmai szemmel nézve is jelentős esemény volt, különösképpen a pandémia okozta online börzék térhódítása után. Rengeteg segítséget kaptunk a stand design témájától kezdve a helyszínen felmerülő apró kérdéseken át a technikai problémákig mindenben, amiért külön hálásak vagyunk. A kitűnő lokáció és marketing kampány eredményeképpen több ajánlatot is adtunk ki olyan jelölteknek, akiket személyesen a JOBVERSE-en ismertünk meg, illetve úgy érezzük, a cégünk nevének népszerűsítésében is rengeteget segített ez az esemény. Egy szó mint száz, tavasszal is jelen leszünk!"

Kovács Enikő és Pál Zsófia, Avis Budget Group BSC

„Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek: kiváló kereső, pontos szűrők, push email értesítések a jelentkezőktől, egyszerűen kiváló! Munkavállaló keresés közben korábban sok időt veszítettünk azzal, hogy a jelentkezők nagy része nem volt alkalmas az általunk kínált pozíció betöltésére. A frissdiplomas.hu-n pont az ellenkező problémával szembesültünk: már az első nap 12 jelentkező küldte el az önéletrajzát, és a személyes találkozók után kiderült, közülük 7 (!) felelt meg, és ez még csak az első nap volt! Kiváló munka, csak így tovább!"

Pápai László, a Pergolife.hu Kft Ügyvezetője

Kiemelt partnereink

Ők már minket választottak

eujobs eujobs
Avis
Bosch
Coca-Cola
Deutsche Telekom IT Solution
Exxon
GE
KPMG
Semcon