Hirdess online!

Online hirdetési lehetőségeinkkel elsősorban toborzási - és employer branding kampányod lebonyolításában, illetve karrierrendezvényed népszerűsítésében lehetünk segítségedre.

A célcsoportod és egyéb preferenciáid meghatározását követően, igényeidet szem előtt tartva javaslatot teszünk, hogy mely szolgáltatásainkkal érheted el leghatékonyabban a potenciális jelölteket. Ez tartalmazhat többek között honlapunkon és közösségi média felületeinken történő megjelenést vagy e-mail marketinget egyaránt.

Mutasd be!

Folyamatosan frissülő blogunkon karrierépítéssel, önfejlesztéssel kapcsolatos cikkeket osztunk meg, valamint vállalati tartalom elhelyezésére is van lehetőséged. Mutasd meg, milyen nálatok dolgozni, akár interjún, akár PR cikken keresztül!

Blog

A Frissdiplomas.hu Tematikus Hetek kampánysorozatunkban havonta kiemelünk egy-egy témát vagy szektort, amely a leginkább foglalkoztatja a fiatalokat. Csatlakozz az aktuális témához illő szakmai tartalommal, videóval, tanulási tippekkel, nyitott pozíciókkal, melyeknek kiemelt marketingkampányt biztosítunk!

Tematikus hét

Standok

Szeretnéd minél előbb elindítani a következő sikeres kampányodat? Add meg elérhetőségeidet, és egy munkanapon belül megkeresünk! Vagy ha már tudod, mire lenne szükséged, töltsd ki megrendelőlapunkat, és küldd el kapcsolattartódnak vagy az info@frissdiplomas.hu címre!

Vágjunk bele!

Állásbörzézz!

Érj el egy sokkal nagyobb célközönséget fizikai és virtuális toborzási rendezvényeinken! JOB4me, a Virtuális Állásbörze, ahol fizikai korlátok nélkül szólíthatod meg a jelölteket márkádra szabott 3D-s standodon.

Standok

Milyen állásbörzéket szervezünk?

• Elhozzuk a toborzás új dimenzióját a JOB4me, a Virtuális Állásbörzén.

• 13 év alatt 26 alkalommal szerveztük meg a HVG Állásbörzét, hétszer a Budapest Sportarénát töltöttük meg emberekkel.

• Négy alkalommal szerveztünk Női Karriernapot a Millenáris Parkban.

• Indulása óta közreműködünk a Hatvani Állásbörze lebonyolításában.

• Szakmai programok összeállításában segítettünk a WestEnd Karriernapok és a Corvinus Expo szervezőinek.

Érdekes lehet számodra a megjelenés fizikai vagy virtuális rendezvényeink valamelyikén? Inkább sajátot szerveznél, melyhez jól jönne a segítség? Add meg elérhetőséged a lenti formon, és egy munkanapon belül felkeresünk!

Vágjunk bele!

Nyújts élményt!

Mikulás kampány | Sunnyversity

Örülnél, ha a jövőbeli kampányaid során ismerősen csengene a céged neve a célcsoportodnak? Szeretnél ott lenni a fejekben mint népszerű munkaadó?

Ha legalább az egyik válaszod igen, akkor az online jelenléted érdemes kiegészítened élmény alapú employer branding tevékenységekkel!

Standok

Szerveztünk már gyárlátogatást, egyetemi ajándékosztást, quiz night-ot...
Te is szeretnél egyedülálló élményt nyújtani?

Vágjunk bele!

Szervezd ki!

A frissdiplomas.hu HR ügynökségi szolgáltatásaival levesszük a válladról a toborzási és kommunikációs feladatokat. Fordulj hozzánk, amennyiben kíváncsiak vagytok rá, hogyan látják a márkátokat az egyetemisták / friss diplomások, és szeretnétek megszólítani őket online vagy offline kampányban. Állunk rendelkezésetekre a kommunikáció megtervezésétől kezdve a grafikai szolgáltatáson, szövegíráson, online (toborzási) kampányon át a rendezvényszervezésig.

HR Ügynökség

Kattints ide, és olvass részletesebben ügynökségi szolgáltatásainkról!

Beszélgessünk, hogy közösen megtaláljuk
a legjobb megoldást számodra!

Add meg elérhetőségedet, és egy munkanapon belül felkeresünk! Vagy keresd közvetlenül
értékesítési vezetőnket, Mészáros Gábort a +36 20 353 1958-as telefonszámon!

Kapcsolat

info@frissdiplomas.hu


Értékesítés:

Mészáros Gábor
meszaros.gabor@frissdiplomas.hu

Marketing:

Nagy Anna
nagy.anna@frissdiplomas.hu

Sajtókapcsolat:

Bányai Nikoletta
banyai.nikoletta@frissdiplomas.hu