Hirdess online!

Online hirdetési lehetőségeinkkel elsősorban toborzási - és employer branding kampányod lebonyolításában, illetve karrierrendezvényed népszerűsítésében lehetünk segítségedre.

A célcsoportod és egyéb preferenciáid meghatározását követően, igényeidet szem előtt tartva javaslatot teszünk, hogy mely szolgáltatásainkkal érheted el leghatékonyabban a potenciális jelölteket. Ez tartalmazhat többek között honlapunkon és közösségi média felületeinken történő megjelenést vagy e-mail marketinget egyaránt.

Mutasd be!

Folyamatosan frissülő blogunkon karrierépítéssel, önfejlesztéssel kapcsolatos cikkeket osztunk meg, valamint vállalati tartalom elhelyezésére is van lehetőséged. Mutasd meg, milyen nálatok dolgozni, akár interjún, akár PR cikken keresztül!

Blog

A Frissdiplomas.hu Tematikus Hetek kampánysorozatunkban havonta kiemelünk egy-egy témát vagy szektort, amely a leginkább foglalkoztatja a fiatalokat. Csatlakozz az aktuális témához illő szakmai tartalommal, videóval, tanulási tippekkel, nyitott pozíciókkal, melyeknek kiemelt marketingkampányt biztosítunk!

Tematikus hetek

Mutasd be

Szeretnéd minél előbb elindítani a következő sikeres kampányodat? Add meg elérhetőségeidet, és egy munkanapon belül megkeresünk! Vagy ha már tudod, mire lenne szükséged, töltsd ki megrendelőlapunkat, és küldd el kapcsolattartódnak vagy az [email protected] címre!

Vágjunk bele!

Állásbörzézz!

Érj el egy sokkal nagyobb célközönséget és találd meg a valóban releváns jelentkezőket fizikai toborzási rendezvényeinken! Várunk kiállítóként a JOBVERSE Állásbörzére, ahol a személyes találkozás élményével és a hatékony toborzás eredményességével vehetsz részt munkáltatói márkádra szabott standoddal.

JOBVERSE

Milyen állásbörzéket szerveztünk?

• A JOBVERSE Állásbörzével közösségi élménnyé tesszük a munkaadókkal való kapcsolatfelvételt.

• A pandémia alatt elhoztuk a toborzás új dimenziót a JOB4me Virtuális Állásbörzével.

• 13 év alatt 26 alkalommal szerveztük meg a HVG Állásbörzét, hétszer a Budapest Sportarénát töltöttük meg emberekkel.

• Négy alkalommal szerveztünk Női Karriernapot a Millenáris Parkban.

• Már három alkalommal részt vettünk az ELTE Karriernap megvalósításában, online és offline formában egyaránt.

•A METU Virtuális Karriernapjának, a Build Your Brand Day-nek szakmai partnere voltunk.

• Indulása óta közreműködünk a Hatvani Állásbörze és Pályaorientációs napok lebonyolításában.

• Szakmai programok összeállításában segítettünk a WestEnd Karriernapok és a Corvinus Expo szervezőinek.

Érdekes lehet számodra a megjelenés fizikai vagy virtuális rendezvényeink valamelyikén? Inkább sajátot szerveznél, melyhez jól jönne a segítség? Add meg elérhetőséged a lenti formon, és egy munkanapon belül felkeresünk!

Vágjunk bele!

Nyújts élményt!

Mikulás kampány

Örülnél, ha a jövőbeli kampányaid során ismerősen csengene a céged neve a célcsoportodnak? Szeretnél ott lenni a fejekben mint népszerű munkaadó?

Ha legalább az egyik válaszod igen, akkor az online jelenléted érdemes kiegészítened élmény alapú employer branding tevékenységekkel!

Standok

Szerveztünk már gyárlátogatást, egyetemi ajándékosztást, quiz night-ot...
Te is szeretnél egyedülálló élményt nyújtani?

Vágjunk bele!

Szervezd ki!

A frissdiplomas.hu HR ügynökségi szolgáltatásaival levesszük a válladról a toborzás kommunikációs feladatait. Fordulj hozzánk, amennyiben kíváncsiak vagytok rá, hogyan látják a márkátokat az egyetemisták / friss diplomások, és szeretnétek megszólítani őket online vagy offline kampányban. Állunk rendelkezésetekre a kommunikáció megtervezésétől kezdve a grafikai szolgáltatáson, szövegíráson, online (toborzási) kampányon át a rendezvényszervezésig.

HR Ügynökség

Kattints ide, és olvass részletesebben ügynökségi szolgáltatásainkról!

Beszélgessünk, hogy közösen megtaláljuk
a legjobb megoldást számodra!

Add meg elérhetőségedet, és egy munkanapon belül felkeresünk! Vagy keresd közvetlenül
értékesítési vezetőnket, Mészáros Gábort a +36 20 353 1958-as telefonszámon!

Kapcsolat

[email protected]


Értékesítés:

Mészáros Gábor
[email protected]

Marketing:

Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
[email protected]